Ketel kapot? Bel voor CV reparatie

Voor een goede werking van uw CV ketel is het belangrijk om deze te laten installeren door een professional, en de ketel regelmatig te laten onderhouden. Eventuele mankementen kunnen dan in een vroegtijdig stadium worden opgespoord en worden verholpen, voordat er echt een storing optreed. Hoewel u op deze manier veel problemen met uw ketel voorkomt, kan een storing toch altijd onverwacht optreden. Het is dan fijn als u weet wie u kunt bellen, u wilt immers niet langer dan nodig in de kou blijven zitten!

In Naaldwijk en in de wijde omgeving van Naaldwijk zijn wij uw specialist op het gebied van CV reparatie. Onze ervaren monteurs zien vaak in één oogopslag al wat het probleem precies is. Onze bussen zijn uitgerust met al het benodigde gereedschap en een groot aantal onderdelen zodat we de storing in veel gevallen direct kunnen verhelpen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw ketel snel weer perfect werkt!

Reparatie dag en nacht mogelijk

Problemen ontstaan zelden op een gunstig tijdstip, dit geldt eveneens voor een CV storing. Valt uw ketel in het weekend uit? of heeft u ‘s avonds laat ineens geen warm water meer? Bij storingen kunt u daarom 24 uur per dag op ons rekenen, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Wij zorgen voor vlotte CV reparatie!